Je bent hier: Home | Nationaal Fietscongres

Nationaal Fietscongres

We hopen natuurlijk dat we elkaar live treffen op een locatie in Gelderland. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden er rekening mee dat ook deze editie van het NFC online plaatsvindt.

Verbeter je skills!

Vertel over de skills die jij ontwikkeld of verbeterd hebt, inspireer anderen met nieuwe onderzoeken, inzichten, resultaten en ideeën die fiets verder brengen. Laat het ons weten. Stuur je sessie-voorstel in! Inzenden kan tot en 18 maart aanstaande. Meer informatie of indienen? Klik hier

Tour de Force Innovatieprijs 2021

Heb jij een fantastisch innovatief idee om het fietsen in Nederland een echte impuls te geven en kan je hiervoor nog wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Schrijf je dan voor 18 maart in voor de Innovatieprijs van de Tour de Force en maak kans op € 10.000,-!  Klik hier voor meer informatie.

Deelnemen aan het NFC2021? 

Wil jij verzekerd zijn van je deelname aan het Nationaal Fietscongres? Meld je dan alvast aan via dit formulier en profiteer van 5% korting! 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert