Je bent hier: Home | Het Schone Lucht Jaarcongres

Het Schone Lucht Jaarcongres

Op 13 januari is de gemeente Rotterdam gastheer van het eerste Schone Lucht Jaarcongres.

Op 13 januari is het precies één jaar na de ondertekening van het Schone Lucht Akkoord. Niemand had toen kunnen bedenken dat we zo’n vreemd jaar tegemoet zouden gaan. Desondanks is er veel tot stand gekomen in dit eerste jaar. En realiseren we ons dat er nog veel moet gebeuren.

Inspirerend programma

Tijdens het congres kijken we graag samen met u waar we staan én hoe de luchtkwaliteit in Nederland er voor staat. We werken aan een inspirerend Schone Lucht Jaarcongres vol gezonde en bruikbare ideeën en voorbeelden. Met input van het Jongerenpanel van het Schone Lucht Akkoord en scholieren die de luchtkwaliteit meten, break-out sessies, ontmoetingen met collega’s en Staatsecretaris Stientje van Veldhoven.

Online

Vanwege de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om ook dit congres online te organiseren. Toch gaan we zorgdragen voor een bijeenkomst vol kennis en ontmoeting.

Wie neemt u mee? 

Werken aan schone lucht doen we samen. Ook binnen én buiten uw organisatie kent u vast mensen met wie u úw eigen doelen wilt realiseren, met wie u samenwerkt aan de plannen. Nodig ze uit voor 13 januari. Zodat u samen geïnformeerd en geïnspireerd verder gaat.

Zet vast in de agenda

We informeren u binnenkort verder over het programma. Maar reserveer vast woensdagmiddag 13 januari 2021 in uw agenda. En meld u vast aan!

Graag tot dan!

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert