Je bent hier: Home | Expertsessie Natuurinclusief Bouwen

Expertsessie Natuurinclusief Bouwen

Voorafgaand aan het congres Natuurlijk organiseert Het Oversticht een expertsessie over natuurinclusief bouwen. Denk en praat mee over de tips en mogelijkheden en schuif vervolgens aan bij het congres.

Met elkaar kunnen we zorgen voor meer groen in de bebouwde omgeving. Dat is niet alleen goed voor planten en dieren, maar ook om de veranderingen in ons klimaat op te vangen. Deze leiden steeds vaker tot tropische temperaturen en heftige stortbuien.

Deze sessie organiseert Het Oversticht voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, adviseurs van woningbouworganisaties en ook raadsleden, ambtenaren en bestuurders. Dit doet Het Oversticht samen met partners Vogelbescherming Nederland, de Zoogdierenvereniging en Natuur en Milieu Overijssel, in opdracht van de provincie Overijssel.

Het programma start om 09:00 uur in het Holstohus te Olst. Toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht (uiterlijk 10 november). Na de expertsessie is de opening van de expostand met informatie over de mogelijkheden van natuurinclusief bouwen, waaronder een aantal filmpjes. Op 20 november is de expertsessie onderdeel van het dagprogramma Natuurlijk, het congres voor natuurinclusief bouwen.

Kom je ook? Lees hier meer informatie en aanmeldmogelijkheid.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert