Je bent hier: Home | Excursie Spoorzone Zwolle

Excursie Spoorzone Zwolle

De Spoorzone in Zwolle ondergaat de komende jaren een grote metamorfose: van kantorenlocatie naar een levendige woon-, werk en leeromgeving. Bovendien liggen er plannen voor een bijzondere passerelle over het spoor, een loopbrug in de geest van de New Yorkse High Line.

Zelf door de Spoorzone Zwolle wandelen met uitleg over de metamorfose die het gebied zal ondergaan? Meld je dan aan voor de gratis Excursie Spoorzone Zwolle. De excursie vindt plaats op 3 februari, duurt ongeveer van 09.00 - 11.30 uur en bestaat uit een ochtendprogramma met tour en schetssessie in de Spoorzone, waarbij op zoek wordt gegaan naar idee├źn voor natuurinclusieve gebouwen. Deelnemers gaan schetsen op een casus met een bestaand gebouw (transformatie kantoren naar wonen) en een casus met nieuwbouw.

Aanmelden

 

Lees ook het artikel over de Spoorzone.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert