Je bent hier: Home | Excursie SensHagen

Excursie SensHagen

Het smart city project SensHagen van gemeente Zwolle is inmiddels internationaal bekend. Laat je updaten over het project en praat mee over de mogelijkheden die het project voor jouw gemeente biedt.

Op donderdag 12 december organiseren we in samenwerking met gemeente Zwolle een excursie over het smart city project SensHagen. Ga het gesprek aan met smart city adviseur Marcel Broekhaar over de succesfactoren van het project, maar ook de valkuilen en uitdagingen die de omgang met data met zich meebrengt, van technologie en privacy tot de communicatie met burgers. Interactiviteit staat centraal, met veel kansen om eigen inbreng te leveren of kennis op te doen voor je eigen smart city ambities. Ook ga je onder begeleiding van Broekhaar op locatiebezoek.

Programma en loactie

De excursie start om 11:00 uur met een presentatie van Marcel Broekhaar. Na de lunch worden drie projecten gepresenteerd die draaien op het Smart Zwolle Hub. Naderhand gaan deelnemers op locatiebezoek in de wijk Stadshagen. De dag sluit in de middag met een inhoudelijke discussie.

De excursie vindt plaats in Cultuurhuis Stadshagen, aan de Werkerlaan 1 te Zwolle.

Voor wie

Werk je binnen jouw functie sinds kort met data? Dan leer je tijdens deze excursie de ins and outs om je eigen project een boost te geven. Profileer jij jezelf al als data-ambassadeur? Ook dan vind je op deze dag veel gelijkgezinden om kennis mee uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Aanmelden

Deelname aan de excursie bedraagt € 149,-, of € 99,- als je lid bent van Biind. Nog geen lid? Sluit dan tijdens je aanmelding een lidmaatschap af en krijg gratis toegang tot de excursie. Lees hier alle voordelen van een lidmaatschap.

Meld je hier aan

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert