Je bent hier: Home | 15 april: De Competentiedag

15 april: De Competentiedag

Welke competenties wil jij ontwikkelen? Vul de enquête in én doe mee aan de Competentiedag op 15 april!

Welkom op de Competentiedag. Nou ja, dag. In twee uur krijg je een update van enkele belangrijke competenties, leer je van ervaringen van collega's én bepaal je waarmee Acquire aan de slag moet gaan om via artikelen, trainingen en evenementen ook jou te helpen je competenties en vaardigheden te ontwikkelen.

Steeds meer aandacht voor competenties en vaardigheden

Het vak van professional in de fysieke leefomgeving verandert snel. Onze manier van werken wordt fundamenteel anders; meer integraal, adaptief, experimenteel. Toch is er vaak nog onvoldoende aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden en competenties op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, leiding geven, netwerken, innovatief denken, zelfontwikkeling en meer. Herken je dat? Is je werk inderdaad veranderd de laatste jaren?

Ons netwerk pakt de handschoen op

Al meer dan 15 jaar voorziet Acquire meer dan 60.000 professionals in de fysieke leefomgeving van nieuws, achtergronden, informatie en inspiratie. En brengen we ze op allerlei manieren bij elkaar om hun netwerk te versterken. Naast kennis- en netwerkactiviteiten gaan we nu ook een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals in de fysieke leefomgeving. Drie pijlers die bepalen hoe succesvol jij bent en met hoeveel plezier ook jij een bijdrage kunt leveren aan een gezond, bereikbaar, duurzaam, inclusief en prettig Nederland.

Denk en doe mee!

De komende periode gaan we aan de slag met een inventarisatie van jouw wensen. Zodat we een mooi, passend aanbod van artikelen, webinars, bijeenkomsten en netwerkmomenten kunnen opzetten.

Je kunt op twee manieren je bijdrage leveren en er zo voor zorgen dat we ook jouw wensen meenemen bij de plannen:

  1. Geef in deze competentielijst aan welke vaardigheden je momenteel voldoende beheerst én welke je nog wilt of moet ontwikkelen 
  2. Meld je aan voor de Competentiedag op 15 april. Waar je een preview krijgt van een aantal belangrijke competenties die de komende jaren gevraagd worden. En waar je samen met je collega’s op een leuke manier de Competenties voor 2025 kunt definiëren.

De Competentiedag is een initiatief van Biind in samenwerking met Stendig, Mobycon en Antea Group

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert