Je bent hier: Home | Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Op 2 en 3 oktober vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. De locatie van dit jaar is opnieuw Jaarbeurs Utrecht. 

Dat deze vakbeurs zo gewild is, blijkt wel uit het aantal aanmeldingen er nu al komt van bedrijven voor stands op dit evement. Vorig jaar sloeg de vakbeurs een nieuw pad in met extra beleving op de beursvloer. Zo kon je genieten van prachtig aangeklede pleinen en met collega's bijpraten op een van de gezellige terrassen. Er waren uitnodigende plekken voor lezingen en je kon meedoen aan begeleide wandelroutes waaronder een tour langs exposanten met bio-based producten. 

Beursorganisator ExpoProof kiest er bewust voor om niet één vast thema aan de beurs te verbinden, omdat het vakgebied openbare ruimte al een thema op zich is. Het bewezen succes met de indeling in sectoren sport, spel en recreatie, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, ondergronds, landschapsarchitectuur et cetera, is ook dit jaar weer van de partij. 

Ook nieuw is dat geïnteresseerden zich pas later kunnen registreren voor hun bezoek aan het evenement. De organisator verkleint daarmee de kans dat bezoekers zich dubbel moeten aanmelden, als ze mogelijk niet meer zouden weten of ze zich al in een eerder stadium hebben geregistreerd. Zodra de registratie opengaat, wordt dit via de beurswebsite, nieuwsbrief en social media bekend gemaakt. 

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert