Je bent hier: Home | Rondetafel 'Omgevingswet'

Rondetafel 'Omgevingswet'

Beeld: Shutterstock.com

De Omgevingswet komt op ons af, maar veel gemeenten worstelen nog erg met de vraag wat dit voor hen betekent. Tijdens deze rondetafel willen we een stappenplan kunnen bieden, dat als leidraad kan dienen. Biind geeft twee wildcards weg.

Aansluitend aan de rondetafel kunnen de deelnemers aanschuiven tijdens het diner van het Nationaal Verkeerskundecongres (NVC). Zo kunnen de deelnemers in gesprek komen met verkeerskundigen.

Meepraten?

De Rondetafel vindt plaats op donderdagmiddag 31 oktober. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Wil jij meepraten? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je inhoudelijke motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent om het gesprek naar the next level te helpen.

Ben je verhinderd en kan je niet praten, maar wil je wel graag je bijrage leveren? Dat kan op een aantal manieren:

  • Welke vragen heb jij op bovenstaande thema‚Äôs? Stuur ze de redactie toe en wij nemen ze mee in de discussie.
  • Wil je aanschuiven? Leden van Biind kunnen zich aanmelden voor een wildcard, waarvan we er twee per Rondetafel beschikbaar stellen.
  • Heb je zelf een thema waarover je graag een Rondetafel wilt organiseren? Je suggesties zijn welkom.

Meer weten over de Rondetafels van Biind? Lees het hier.

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert