Je bent hier: Home | Building Holland 2019

Building Holland 2019


Kom 9 tot en met 11 april langs op Building Holland: hét innovatie-evenement voor de bouw- en vastgoedsector. 

Het jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15000 bezoekers en 250 standhouders komen tussen 9 en 11 april samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien van innovatieve producten en concepten. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. 

Building Holland is in staat verbinding te leggen tussen innovators, podium bieden aan koplopers en het platform zijn voor snelle volgers. Innovaties tot stand brengen is namelijk de eerste stap. 

Inmiddels begint Building Holland uit te groeien tot Europese hotspot voor de bouw- en vastgoedsector. Nederland is internationaal koploper op het gebied van duurzaam en innovatief bouwen en daar mogen we trots op zijn!

Biind op Building Holland

Graag ontmoeten we je op de Biind-stand én nodigen we je uit voor een van de Rond de Tafelbijeenkomsten die we daar organiseren. 

Kijk voor meer informatie op de website van Building Holland

Zelf een evenement organiseren?

Face-to-face contact is een van de pijlers van Biind. We organiseren zelf tientallen thema- en netwerkbijeenkomsten. Heb je suggesties voor onderwerpen? Wil je gastheer worden van een van de bijeenkomsten? Of organiseer je zelf een congres, cursus of masterclass die je in onze kalender wilt opnemen?

Mail suggesties naar Geert