VCP Streetcare B.V.

Specialist in specials.
VCP Streetcare, onderdeel van HR Groep, is specialist in specials. Dankzij de100% eigen productiemogelijkheden en een oppervlaktebehandelingshal met straal-, schoopeer- en spuitinstallaties is VCP in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te engineeren, te produceren en te plaatsen.

VCP Streetcare is marktleider van het wereldberoemde Amsterdammertjes, waarvan VCP er nog duizenden per jaar produceert en door heel Europa levert. Daarnaast levert VCP Streetcare in Nederland eigen meubilair en exclusief een breed assortiment meubilair van gerenommeerde buitenlandse merken, zoals: mmcité, inventarrum, amsbeck, Abri Plus en siroli.

VCP Streetcare is lid van de Vereniging Straatmeubilair en beschikt over een team van professionele adviseurs en een eigen onderhouds- en montage-afdeling.

Service en advies
In nauwe samenwerking met ontwerpers, landschaps-architecten, gemeenten en aannemersbedrijven, kan VCP Streetcare specifieke wensen t.a.v. de inrichting van de openbare ruimte en het ontwerp van straatmeubilair concreet vormgeven. Het advies gaat van de inrichting van de openbare ruimte tot compleet ontwerp en productie van stadsmeubilair. Na productie kan VCP het meubilair voor u plaatsen en desgewenst middels een contractovereenkomst voor u onderhouden.

Bij VCP Streetcare kunt u terecht voor zitbanken, picknicksets, afvalbakken, Amsterdammertjes, trottoirpaaltjes, hekwerken en fietsparkeersystemen. Standaard of op maat. Alles is bij ons mogelijk!

Bezoekadres

Industriepark 2a ZELHEM, Nederland.

Postadres

Postbus 577
2280 AN Rijswijk

Contactgegevens

T. 0314-621690
E. c.smit@vcpstreetcare.nl
Contactpersoon Patricia Arkesteijn