VIA

Altijd een stap vooruit.

Verkeersveiligheid is onze passie

Wij geloven dat met slimme software een op feiten gebaseerde aanpak van verkeersveiligheid mogelijk wordt. Daarom ontwikkelenen produceren we software voor overheidsinstanties en ondersteunen en adviseren we bij de implementatie ervan.


Digitale Collega voor wegbeheerder en politie

De VIA Software, in de vorm van een Digitale Collega, zorgt dat complexe verkeersdata eenvoudig op het scherm komen. Ongevallen- en snelheidsgegevens zijn met onze software gemakkelijk te begrijpen en te analyseren met duidelijke grafieken, kant-en-klare-rapportages en verschillende thematische kaarten. 


Gebruik van de software zorgt ervoor dat wegbeheerders, beleidsmakers en politie geen discussie hoeven te voeren over de cijfers, maar over de aanpak van verkeersveiligheid. De software helpt verkeersveiligheid te monitoren, analyseren, prioriteren en agenderen. 


STAR

Daarnaast zetten we ons samen met de politie en het Verbond van Verzekeraars binnen het STAR (www.star-verkeersongevallen.nl) Initiatief in om de ongevallenregistratie te optimaliseren. 3x per jaar publiceert STAR BLIQ, de verkeersveiligheidsrapportage die helpt om sneller en beter te rapporteren over ongevallencijfers. Het bevat de belangrijkste cijfers en grafieken vanaf 2014. De rapportage is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig gedeeld worden. 


Nieuwsgierig naar wat de VIA Software voor u kan betekenen? Bezoek dan onze website www.via.software voor meer informatie over onze specifieke producten en ons bedrijf. Vraag een gratis webdemo aan of neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u. 


Social Media

Youtube

Bezoekadres

Rembrandterf 1 VUGHT, Nederland.

Contactgegevens

T. 073-6579115
E. info@via.nl
Contactpersoon Lisette Ruis

Meer informatie

Naar de website van VIA