Stonebase

Maatwerk & Projecten
Onderscheidend
Stone base behoort tot één van de grootste leveranciers van natuursteen en straatbaksteen voor de inrichting van de openbare ruimte en (maatwerk) projecten. Vanuit het centraal gelegen 's-Hertogenbosch worden jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters hoogwaardige, exclusieve bestratingsmaterialen geleverd aan overheidsinstellingen, projectontwikkelaars en aannemers in de GWW sector en utiliteitsbouw.
Essentiele punten die Stone base onderscheiden:
* Jarenlange ervaring in de branche
* Uitstekend netwerk van toeleveranciers over de hele wereld
* Uitgebreid assortiment van diverse materialen
* Korte levertijden
* Deskundig personeel
* Duurzame productie- en werkmethoden

Diensten
In de showroom in 's-Hertogenbosch wordt het assortiment gepresenteerd. Zowel nieuw als gebruikt natuursteen en straatbaksteen alsmede keramische tegels zijn uitgebreid vertegenwoordigt, zodat een duidelijke indruk kan worden verkregen van kleurintensiteit, nuancering en de effecten van diverse bewerkingen op steen. Ook combinaties tussen materialen kunnen zo gemaakt of gekraakt worden.

Stone base wil zich niet profileren als leverancier of verkoper pur sang. Stone base wil graag voor, tijdens en na de aankoop haar steentje bijdragen aan goed advies, goede begeleiding en een goede service. Hierbij is te denken aan:
* Advies materiaal keuze
* Advies constructie opbouw
* Meedenken in (alternatieve ) oplossingen
* Aanleggen / ter beschikking stellen materialen voor proefvlak
* Aanleveren bestekteksten
* Advies Verwerkingswijze
* Maken productietekeningen en legplan
* Machinaal bestraten
* Demonstratie verwerking
* Reparatie / bewerken van geplaatste materialen

Uw partner
Door een uitstekend netwerk van toeleveranciers, deskundig personeel en korte levertijden is Stone base te kenmerken als een betrouwbare, professionele partner die veel waarde hecht aan een goede service en duurzaam ondernemen. Van stadspark tot stationshal en van centrumplan tot binnenplaats; Stone base is de basis voor uw ontwerp!

Bezoekadres

Rosmalensedijk 10 DEN BOSCH, Nederland.

Contactgegevens

T. 073-6111000
E. info@stonebase.nl
Contactpersoon Joost Van Pinxteren