Centric Netherlands B.V.

Optimale ondersteuning parkeerbeleid
Parkeerproducten staan de komende jaren in het teken van zelfregie voor burgers en bedrijven. Via de Digitale Parkeerbalie regelen burgers en bedrijven veel parkeerzaken eenvoudig zelf online. Gemeenten realiseren daarmee aanzienlijke kostenbesparingen en vergroten hun efficiency als dienstverlener. Zo bieden de oplossingen binnen de Suite4Parkeren optimale ondersteuning bij de uitvoering van uw parkeerbeleid.

Key2Parkeren: flexibel in vergunningen
De grote verscheidenheid aan parkeerverordeningen vraagt om flexibele parkeeroplossingen, waarmee gemeenten hun vergunningenbeleid naar eigen inzicht kunnen uitvoeren.

Of het nu gaat om vergunningverlening, handhaving, bezwaarafhandeling of invordering, het centrale beheersysteem Key2Parkeren biedt optimale ondersteuning bij de uitvoering van het parkeerbeleid. Daarnaast beschikt Key2Parkeren over alle relevante koppelingen met bijvoorbeeld de diverse basisregistraties, handterminalleveranciers, financiële applicaties en het Nationaal Parkeer Register (NPR). Ook kan Key2Parkeren zelf als parkeerrechtendatabase fungeren in de handhavingsketen.

Digitale Parkeerbalie zet de burger aan de knoppen
Via de Digitale Parkeerbalie regelen burgers en bedrijven veel parkeerzaken eenvoudig zelf online, zoals het aanvragen of verlengen van een vergunning of het (tijdelijk) wijzigen van een kenteken. Met de digitale bezoekersregeling kunnen zij daarnaast bezoek aan- en afmelden en het parkeersaldo opwaarderen.

De oplossingen in de Suite4Parkeren kunt u laten hosten in ons shared service center. Zo hoeft u zelf geen software of hardware aan te schaffen, beschikt u altijd over de meest actuele versie en besteedt u het applicatiebeheer uit aan Centric.

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Antwerpseweg 8 Gouda, Nederland.

Postadres

Antwerpseweg 8
2803 PB Gouda
Nederland

Contactgegevens

T. 06 22 90 28 29
E. dennis.koot@centric.eu
Contactpersoon Richard Koppen