Alprokon Aluminium

Oplossingen in aluminium
Alprokon Aluminium is producent van oplossingen in aluminium zoals; deurnaaldprofielen, traptrede-, hoek- en dorpelprofielen met NON-Slip-Safety en/of signaleringsmateriaal, maar ook dakrandafwerkingsprofielen en dakrandbeveiligingssystemen.
Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden op de kopse kanten van de deurbladen gemonteerd worden. Sommige deurnaalden worden alleen toegepast om de aanslag tussen de dubbele deuren te vormen, maar andere uitvoeringen dragen ook specifieke eigenschappen in zich. Zo zijn er deurnaalden leverbaar die inbraak-, brand-, rook- of geluidswerend zijn. Ook levert Alprokon deurnaaldsystemen die specifiek geschikt zijn voor situaties die moeten voldoen aan vlucht- en/of panieknormering. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie, kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Oplossingen in aluminium
Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken heeft Alprokon Aluminium een compleet productassortiment, waarbinnen voor elke dubbele deur situatie een passende oplossing beschikbaar is. De aanwezige kennis en ervaring wordt graag gedeeld met belanghebbenden en geïnteresseerden. Een stukje degelijk advies over de mogelijke toepassing en wijze van verwerking van Alprokon producten kan een bijdrage leveren aan veiligheid op vele gebieden.

Kwaliteit
Om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te behalen, zijn alle elementen van het leverproces (vanaf de prijsaanvraag van de klant tot en met de verzending van een klantorder) beschreven en vastgelegd in een kwaliteitsmanagementsysteem. Alprokon Aluminium is ISO9001 gecertificeerd sinds 1995.

Verkoop
De verkoop van de deurnaaldprofielen geschiedt via de IJzerwarenvakhandel. Via de webshop www.alprokon-online.com kunnen service-onderdelen voor de deurnaalden besteld worden, maar ook de traptrede-, dorpel-, en hoekprofielen en deurprotectie materiaal.

Social Media

Youtube

Bezoekadres

Bremen 1 Barendrecht, Nederland.

Contactgegevens

T. 0180-643950
E. info@alprokon.com
Contactpersoon Petra van Herpen